The best Side of werkkleding

Wiki Article

Ook leren ze je welke steken je moet gebruiken en met een beetje geluk zijn er video’s beschikbaar. Een borduurpakket is echt een aanrader voor novices. 

Wist u dat u ook meerdere producten kunt selecteren? Kies bovenaan de pagina voor weergave “regel” en de producten verschijnen onder elkaar. Nu kunt u gemakkelijk het aantal aangeven en in uw winkelmand plaatsen. Borduurpakketten kopen was nooit zo gemakkelijk!

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

En heeft u een speciale wens? Met meer dan 3.500 borduurproducten in ons assortiment van onder andere Lanarte, Vervaco en Permin is er altijd een merchandise wat u uren handwerkplezier kunt opleveren. Zoek eenvoudig uw favoriete merchandise in de zoekbalk of gebruik de filters om borduurproducten uit gewenste categorieën te bekijken.

Onze medewerkers hebben veel ervaring fulfilled borduren en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen en technieken.

Onze borduurpakketten zijn samengesteld achieved hoogwaardige materialen en worden geleverd fulfilled een duidelijke instructie, zodat u snel en gemakkelijk aan de slag kunt.

Wil jij graag aan de slag achieved het personaliseren van je eigen kleding? Leuk idee! Achieved de 50 kleuren in het starters borduurpakket kun je eindeloze combinaties maken. Borduren op kleding is ook helemaal niet lastig, ik borduur zelf regelmatig een tekeningetje op here een t-shirt of tote bag. Het belangrijkste is dat je een stof kies die redelijk soepel is en niet al te dik, anders krijg je je naald moeilijk door de stof heen. Een katoenen t-shirt of zelfs canvas converse schoenen, een pet of tote bag zijn geschikt om op te borduren.

Behalve voor iedere maat of situatie biedt onze on-line shop alles om je outfit te stylen. Zoek je een mooie tas? Een hippe zonnebril? Of een stijlvolle sjaal? Ook die kun je in ons assortiment ontdekken. Verder helpen wij je graag achieved het samenstellen van de juiste kledingcombinatie.

Je wilt immers dat je borduurwerk goed blijft zitten in de stof. Ook wil je ervoor zorgen dat je borduurwerk netjes blijft. Denk bijvoorbeeld aan dunne stof waar je doorheen kunt kijken. Dan zijn slordige knopen een absolute no go.

Je zult al snel merken dat het vaak alleen maar verschillende combinaties zijn van de benoemde basissteken en dus eigenlijk helemaal niet zo moeilijk!

Fulfilled het patroon telt u uit welke kleur waar geborduurd moet worden. Voor rookies is voorbedrukt borduren aan te raden. Voor gevorderden raden we telwerk borduren aan.

Leg je borduurring op de stof en knip een vierkant uit. Ik knip het zelf vaak pas netjes rond als het werk af is, maar dit kun je natuurlijk ook immediate doen. Further tip: gebruik een kartelschaar, want daardoor gaat de stof niet rafelen. 

Bij Artwork en Pastime vindt u ook groot assortiment met borduurgarens van DMC. Onze garens zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor alle soorten borduurwerk.

In een borduurpakket kunt u een aantal noodzakelijke products vinden. Ten eerste zit in bijna elke established een naald en draad, zodat u immediate aan de slag kunt.

Report this wiki page